GYMLEK - Gymnastikk

Gymlek - Gymnastikk har en stor behandling betydningen levert av systematisk gjennomføring av sine barn. Fysiske øvelser kan utføres i morgen, etter en lur (med forbehold om regimet), på ettermiddagen for en tur i rommet. Bygget kompleks av å forbedre gymnastikk bør   være   basert   på   de   grunnleggende   strukturelle   prinsipper   og   i   samsvar   med   den konvensjonelle ordningen. Som regel gymnastikk komplekser omfatter ulike typer av gåing og løping (noen ganger enkle spille oppgaver); generelle utviklingsmål øvelser med objekter (kuber, baller, pinner, stokker, etc ..), og uten dem, utendørs spill med lav og middels aktivitet stafetten.

Gåing og løping i begynnelsen av treningsstudio - det er en liten oppvarming, deretter barna utføre oppgaver av generell utviklings karakter for ryggmuskulaturen, skuldre, mage og ben.

Øvelser med generell utvikling karakter spille vesentlig rolle (i form av volum og vekt). Deres allsidighet bidrar til forbedring av kroppen, utvikler muskelstyrke, leddbevegelighet, danne en korrekt holdning og evnen til å orientere på plass.

Riktig etterlevelse i å starte posisjoner - er en obligatorisk tilstand når du utfører noen gymnastikkøvelser. Forklaring og demonstrasjon av øvelsene ved veileder må være klar og konsis. Spesielt uønsket langsiktig statisk holdning, noe som virker negativt holdning generelt / hovedsakelig i dannelsen av foten bue av barnet.

Spillet oppgaver, utendørs spill med lav og middels aktivitet kompletterer motorbelastning og rekreasjon kompleks, lage og levere en rekke barnas glede og fornøyelse.

På slutten av komplekset er vanligvis utføres turgåing,  i et moderat  tempo, eller spille enkel oppgave å få alle funksjoner og systemer av barn i en relativt stillestående tilstand.

Avhengig av fysisks form  av hver aldersgruppe av barn, betingelser og sted for gjennomføring av øvelser (hall, lekeplass, plen, park) kan du lage et sett med endringer og tilføyelser.

Det viktigste er at barna ville være sunn og glad, lykkelig og dedikert til prosessen med glede!

Les mer om dette her.

The European Union of Gymnastics FKCA DEUTAG Bergen Idrettsklinikk Norges Idrettsfobund Bergen Tannhelsesenter Olympiatoppen Fédération Internationale de Gymnastique Norges Gymnastikk

alle anmeldelser
Alina Lapina2015-03-10 22:13:23
For en fantastisk turnopplevelse! Jeg og to barna mine har trent hos Nitelva. Treneren Irina er utrolig flink med barna. Hun lett retter barnas oppmerksomheten mot oppgavene, samt får de være interessert i det de gjør og ha det gøy.

Det nye utstyret som brukes i gymlek er absolutt deilig! Sønnen min (5år) ville ikke la det i fred, hadde lyst til å teste alt, til og med når tider var ute.

Tusen takk til Foreningen at de åpnet klubben i Skedsmokorset! Så heldige de som bor der. Nå kan de slippe å reise hele veien til Oslo eller Jessheim!

Anbefales!!!