Nitelva turnforening

Gymnastikk i prosessen av spillet, tøyningsøvelser er mest sunn og nyttig måte å utvikle barn!

Gymnastikk i prosessen av spillet, tøyningsøvelser er mest sunn og nyttig måte å utvikle barn!

Nitelva turnforening spesialisert seg på profesjonelt sett av øvelser for barn i alderen 2-7 år. Gymnastikk i forbindelse med andre spill øvelser av denne typen ble kalt Gymlek.Den inkluderer trening på matte, kasse, bom og benk, tilvenning til trampett, lek og trening med småredskap.

Avhengig av hvilken aldersgruppe, sitt predisposisjon for et bestemt sett av skjell, fysisk form av den overordnede (for de minste), vår coach å utvikle en tilpasset opplæringsplan hver time, ukentlig, og så videre og systematisk vil lære deg riktig pust, gruppering, nøyaktighet i utførelsen av alternative sett av øvelser.

Norges Idrettsfobund Bergen Tannhelsesenter Bergen Idrettsklinikk The European Union of Gymnastics Norges Gymnastikk Fédération Internationale de Gymnastique FKCA DEUTAG Olympiatoppen

alle anmeldelser
Alina Lapina2015-03-10 22:13:23
For en fantastisk turnopplevelse! Jeg og to barna mine har trent hos Nitelva. Treneren Irina er utrolig flink med barna. Hun lett retter barnas oppmerksomheten mot oppgavene, samt får de være interessert i det de gjør og ha det gøy.

Det nye utstyret som brukes i gymlek er absolutt deilig! Sønnen min (5år) ville ikke la det i fred, hadde lyst til å teste alt, til og med når tider var ute.

Tusen takk til Foreningen at de åpnet klubben i Skedsmokorset! Så heldige de som bor der. Nå kan de slippe å reise hele veien til Oslo eller Jessheim!

Anbefales!!!
Legg igjen en kommentar

Nettleseren din er utdatert. ikke stoppe utviklingen av Internett.

installere en ny nettleser og gå tilbake til oss

slide_1 slide_2 slide_3 slide_4